Actueel

Inschrijven voorjaarscompetitie 2020 (jeugd)

Dinsdag 29 oktober

Als vereniging willen wij graag dat zoveel mogelijk kinderen van onze club competitie spelen. Jeugdleden met een all-in lidmaatschap worden automatisch ingedeeld voor de voorjaarscompetitie 2020. Overige jeugdleden die mee willen doen, moeten zich hiervoor aanmelden.
Aanmelden voor de voorjaarscompetitie 2020 kan t/m 15 december 2019.

Lees meer

Inschrijven voorjaarscompetitie 2020

Dinsdag 29 oktober

De inschrijving voor de voorjaarscompetitie 2020 is geopend. Inschrijven met een team is mogelijk t/m 15 december 2019. Inschrijvingen ná deze datum worden niet meer geaccepteerd. Op het inschrijfformulier staat ook het competitieaanbod vermeld. 

Lees meer

Feestavond 7 december

Dinsdag 12 november

Op zaterdag 7 december, in het eerste weekend van ons Open wintertoernooi, organiseren we een feestavond (aanvang 20.00 uur) voor alle seniorleden + aanhang van TV de Bocht en de deelnemers aan het open toernooi. Tijdens deze avond zal de coverband KAREL optreden met onze enige echte Bas van Wesenbeeck. KAREL staat garant voor een gezellig avondje met afwisselende muziek. Kijk voor de andere bandleden en het repertoire op www.bandkarel.nl

Toon al het nieuws

Maak kennis met tennis

We willen je graag welkom heten bij onze levendige en gezellige vereniging. Ook al heb je nog nooit een bal geslagen, we zorgen er voor dat je je snel thuis voelt bij onze vereniging. Doe bijvoorbeeld mee met onze kennismakingsactie 'Maak kennis met tennis' zoals zo velen vóór jou al hebben gedaan.

Ben je overtuigd? Word lid.

Meer over de club

Agenda

Zaterdag 7 december

Open Snijders Wintertoernooi

20:00

Feestavond

Zondag 8 december

Open Snijders Wintertoernooi

Maandag 9 december
18:00 – 23:00

Open Snijders Wintertoernooi

Dinsdag 10 december
09:00 – 12:00

Inloopochtend

Toon volledige agenda