Actueel

Inschrijven KNLTB competitie 2020

Zondag 31 mei

In navolging van het beleid en de regels van de KNLTB was en is het de bedoeling van de wedstrijdcommissie geweest om dit beleid en deze regels bij onze vereniging conform toe te passen.
Echter omdat bij onze vereniging het aantal teams alsmede de samenstelling van de teams bij de najaarscompetitie nogal afwijkt van de voorjaarscompetitie hebben wij via de captains van de teams navraag gedaan of en in hoeverre zij met hun teams van het voorjaar mee zouden doen nu alles verschoven wordt naar het najaar. Hieruit is gebleken dat op een enkel team na alle teams zoals ingeschreven voor het voorjaar in stand blijven voor het najaar.

Lees meer

Inschrijven competitie 2020 (jeugd)

Zondag 31 mei

Vanwege de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus heeft de KNLTB besloten de voorjaarscompetitie 2020 te verplaatsen naar het najaar. Iedereen die zich aangemeld heeft voor de voorjaarscompetitie wordt automatisch ingedeeld voor de competitie in het najaar. Dit geldt ook voor jeugdleden met een all-in lidmaatschap. Opnieuw aanmelden is dus niet nodig!
Overige jeugdleden hebben nu de gelegenheid om zich aan te melden. Dit kan tot 20 juni.

Lees meer

Clubkampioenschappen Single/Mix

Zondag 31 mei

Onder voorbehoud van uiteindelijke goedkeuring van de Gemeente Rucphen (e.e.a. is afstemming met de Veiligheidsregio) willen we vanaf 4 juli a.s. onze Clubkampioenschappen Single en Mix 2020 houden. Zoals het er nu naar uitziet mogen vanaf 1 juli ook de Sportkantines weer open en met inachtneming van de dan geldende maatregelen moet het mogelijk zijn om de wedstrijden (in clubverband) te gaan spelen.

Lees meer

Baan reserveren (via website of clubapp)

Donderdag 7 mei

Eén van de voorgeschreven maatregelen m.b.t. het weer toestaan van de tennissport, is het vooraf reserveren van een tennisbaan via de website of de clubapp (online reservering). Reserveren via de website kan alleen als je ingelogd bent (informatie over inloggen vind je hier). Wij hanteren voor baanreservering de volgende regels:
- alle banen, mits niet gereserveerd voor tennislessen of activiteiten, zijn beschikbaar voor online reservering. Er kan gespeeld worden tussen 09.00 - 23.00 uur. Reserveer bij voorkeur overdag om te veel drukte op de banen te voorkomen.
- banen kunnen maximaal 1 dag vooruit gereserveerd worden.
- een lid kan bij een openstaande reservering geen tweede reservering maken. Voorlopig willen we één reservering per dag, per speler toestaan.
- de speeltijd voor een enkelspel bedraagt 45 minuten.
- verwijder je reservering als je er uiteindelijk geen gebruik van maakt.
Hieronder leggen we uit hoe het online reserveren werkt:

Lees meer
Toon al het nieuws

Maak kennis met tennis

We willen je graag welkom heten bij onze levendige en gezellige vereniging. Ook al heb je nog nooit een bal geslagen, we zorgen er voor dat je je snel thuis voelt bij onze vereniging. Doe bijvoorbeeld mee met onze kennismakingsactie 'Maak kennis met tennis' zoals zo velen vóór jou al hebben gedaan.

Ben je overtuigd? Word lid.

Meer over de club

Agenda

Zaterdag 4 juli
09:00 – 21:00

Clubkampioenschap single/mix + jeugdclubkampioenschap

Zondag 5 juli
09:00 – 21:00

Clubkampioenschap single/mix + jeugdclubkampioenschap

Maandag 6 juli
18:00 – 23:00

Clubkampioenschap single/mix + jeugdclubkampioenschap

Dinsdag 7 juli

Inloopochtend

18:00 – 23:00

Clubkampioenschap single/mix + jeugdclubkampioenschap

Toon volledige agenda