Actueel

Uitslag Rabobank ClubSupport is bekend

Maandag 14 oktober

Op vrijdag 11 oktober kreeg TV de Bocht in het kader van de Rabo ClubSupport actie een cheque van € 653,92 uitgereikt. Een mooi resultaat voor onze vereniging. Iedereen die op ons heeft gestemd: bedankt voor je stem! Het bedrag zal besteed worden voor de stimulering van het jeugdtennis.

Lees meer

Winter Mini-Maxi 2019

Maandag 30 september

Wij zien jullie graag allemaal weer verschijnen op het jaarlijks terugkerende Mini Maxi toernooi. Dit toernooi is open voor alle leden van TV de Bocht. Wil jij een keer met je papa, mama, opa, oma, zoon, dochter of wie dan ook tennissen, dit is je kans.

Lees meer

Bardiensten tijdens de wintermaanden

Woensdag 25 september

Vanaf de maand oktober zijn er alleen op de inloopavonden en de wintercompetitie bardiensten ingepland. Op de dagen dat er geen bardienst is, kan er uiteraard wel getennist worden mits de weersomstandigheden dit toelaten. Het moet dan ook mogelijk zijn om gebruik te maken van de bar maar aangezien het bestuur verantwoordelijk is voor de naleving van de Drank– en Horecawet wil zij hier wel controle op houden.

Lees meer

Feestavond senioren

Woensdag 25 september

De thema-avond, die gepland stond op 9 november, komt te vervallen in verband met carnavalsfestiviteiten in dat weekend. In plaats daarvan zullen we op zaterdag 7 december, tijdens ons Open toernooi, een feestavond te organiseren.

Lees meer
Toon al het nieuws

Maak kennis met tennis

We willen je graag welkom heten bij onze levendige en gezellige vereniging. Ook al heb je nog nooit een bal geslagen, we zorgen er voor dat je je snel thuis voelt bij onze vereniging. Doe bijvoorbeeld mee met onze kennismakingsactie 'Maak kennis met tennis' zoals zo velen vóór jou al hebben gedaan.

Ben je overtuigd? Word lid.

Meer over de club

Agenda

Woensdag 16 oktober
19:30

Wintercompetitie

Vrijdag 18 oktober
09:00 – 12:00

Inloopochtend

Zaterdag 19 oktober

Thema-avond jeugd

Dinsdag 22 oktober
09:00 – 12:00

Inloopochtend

19:30

Dubbelavond

Toon volledige agenda