Actueel

Paviljoen weer open per 1 juli

Donderdag 2 juli

Eindelijk is het zover! Sportkantines mogen vanaf 1 juli weer open. Ook de mogelijkheden voor het houden van bijeenkomsten zijn verruimd. Dat is goed nieuws, want het betekent dat evenementen, competities en toernooien weer mogelijk zijn en toeschouwers weer welkom zijn. Dus ook onze Clubkampioenschappen single/mix (4 t/m 12 juli) gaan definitief door. Wat betekent deze versoepeling van de maatregelen nog verder?

Lees meer

Opening vernieuwd parkgedeelte

Woensdag 1 juli

In januari van dit jaar zijn we gestart met de herinrichting van ons tennispark, het gedeelte gelegen tussen het paviljoen en R.S.V..
Onlangs hebben we alle werkzaamheden afgerond. De oefenmuur, de gravelbak en een aantal bomen hebben nu plaatsgemaakt voor een prachtig ‘buitengebied’ met als opvallend middelpunt: een mini-tennisbaan voor onze jeugd.
Op 12 juli, de finaledag van onze Clubkampioenschappen single/mix, willen we het nieuwe parkgedeelte officieel openen in het bijzijn van een aantal genodigden die de realisatie mede mogelijk hebben gemaakt. Uiteraard ben jij als lid van TV de Bocht ook van harte welkom om deze opening bij te wonen die om 14.30 uur zal plaatsvinden.

In memoriam: Jan Konings

Vrijdag 12 juni

Vrijdag 12 juni bereikte ons het droevige bericht dat Jan Konings op 72-jarige leeftijd is overleden.
Jan was tot 2019, als voorzitter van de baan- en onderhoudscommissie en tevens bestuurslid, een zeer gedreven lid van onze vereniging. Ook daarna bleef hij nog actief betrokken, tot kort voor zijn overlijden. We zijn hem veel dank verschuldigd voor zijn inzet en zullen zijn aanwezigheid op ons park missen.
Wij wensen Elly en de overige familie veel sterkte toe.

Bestuur TV  De Bocht

Toon al het nieuws

Maak kennis met tennis

We willen je graag welkom heten bij onze levendige en gezellige vereniging. Ook al heb je nog nooit een bal geslagen, we zorgen er voor dat je je snel thuis voelt bij onze vereniging. Doe bijvoorbeeld mee met onze kennismakingsactie 'Maak kennis met tennis' zoals zo velen vóór jou al hebben gedaan.

Ben je overtuigd? Word lid.

Meer over de club

Agenda

Zaterdag 4 juli
09:00 – 21:00

Clubkampioenschap single/mix + jeugdclubkampioenschap

Zondag 5 juli
09:00 – 21:00

Clubkampioenschap single/mix + jeugdclubkampioenschap

Maandag 6 juli
18:00 – 23:00

Clubkampioenschap single/mix + jeugdclubkampioenschap

Dinsdag 7 juli

Inloopochtend

18:00 – 23:00

Clubkampioenschap single/mix + jeugdclubkampioenschap

Toon volledige agenda